Wil je graag mijn atelier bezoeken? Doe dat in de maand december elke vr za en zondag van 11-17 uur of op afspraak. 
Verder vind je hier op het industrieterrein veel  leuke vintage en kringloopwinkels zie ondersaande tips en adressen:

CATWALK VINTAGE

Snuffel eindeloos rond tussen tweedehandskleding in alle stijlen. Ben je enthousiast over de winkel en wil je nog eens terug? Ga dan als VIP met een groep vriendinnen of collega’s in de avond (op afspraak) shoppen. Gezellig!

https://catwalkvintage.nl

Adres: Chromiumweg 45

 

SPEKTAKEL WONEN

Eigenaar Jeroen Speksnijder, onder andere bekend uit de woonbladen en van het TV programma Cash or Trash, is constant op zoek naar mooie onderscheidende high end merken en one of a kind stukken. 

https://www.spektakelwonen.nl

Adres: chromiumweg 10 amersfoort

 

KRINGLOOP AMERSFOORT

Er is voor ieder wat wils. Van kleding, boeken, meubilair tot speelgoed. Ook kun je er een lekker kopje koffie drinken terwijl je je vondsten nog verder bestudeert. 

https://www.kringloopamersfoortleusden.nl/

Adres: Zwaaikom 21

 

VINT

Je kunt hier heerlijk verdwalen op de 1500 m2. Of je nu van industrieel design houdt of liever van de jaren ’50. En of je nu op zoek bent naar een nieuwe lamp, stoel, tafel, vinyl of kleding: je vindt het hier allemaal. 

Heb je dorst gekregen van al het neuzen? Je kunt bij VINT ook terecht voor een lekkere kop koffie of thee. En voor de mannen onder ons: je kunt je baard en haar professioneel laten bijwerken door barbier Marlieke.

http://vintamersfoort.nl/

Adres: Nijverheidsweg-Noord 74

 

VINTAGE FRIENDS

Bij Vintage Friends vind je 9 ondernemers onder één dak. Allemaal met een hart voor vintage en tweedehandsspullen. Er is nieuw design met vintage-look te vinden, maar ook échte tweedehands spullen. Door de verschillende ondernemers onder één dak is het aanbod uiteenlopend. Het kan bijna niet dat je de winkel verlaat met lege handen.

https://www.vintagefriends.nl

Adres: Textielweg 10

 

KRINGLOOP voor red een kind

https://www.kringloopredeenkind.nl/

Adres: Textielweg 22 

 

RESTAURANT RAUW. 

De plek doet de naam eer aan: je komt aangelopen bij een vierkant, verroest gebouw. Bij binnenkomst is het alles behalve kil, je wordt warm ontvangen door kok en eigenaar Maarten of iemand van de bediening. 

De betonnen muren mogen dan wel nog steeds grijs zijn, ze zijn versierd met graffitikunst. Verder vind je het opgezette dieren, kunst, heel veel wijn. Het zit ergens tussen een Duitse jagershut en een hippe club in Berlijn. En een slagerij: de stukken vlees hangen in de keuken. Lunch en diner

https://www.restaurantrauw.nl/

Adres: Kaliumweg 8

 

VAN ALTENA DUMP

Van Altena is een winkel waar je, op zoek naar die toffe lamp of gave kist, misschien niet direct binnen zou stappen. Laat je echter niet misleiden! De winkel is namelijk dé plek voor vintage items. Loop voorbij de legerspullen en gereedschappen door naar boven of achter in de winkel. Daar vind je toffe kisten, kasten, lampen en andere tweedehandsspullen. Items die echte eyecatchers zullen zijn in jouw interieur.

https://www.vanaltena.eu/

Adres: Textielweg 12

 

ROCKCITY

Eten en drinken in de Brouwerij

Fijne plek om van een biertje te genieten. Ook hier word je van goed advies voorzien door de brouwers en kun je van rauw Amersfoort genieten. 

http://rockcitybrewing.nl/

Adres: Mijnbouwweg 15