"Drink van de liefde opdat je dronken wordt van het leven".
 
"Sharing Abundance"

Kunst & varen – heilige huisjes

Kunst & varen is een kunstroute langs de grachten van Amersfoort, dwars door het historische centrum. In een boot van Waterlijn geniet u al varend van kunst in de stad en krijgt u uitleg van een verteller. Ook wie zich lopend of fietsend door de stad verplaatst kan de route volgen. Het thema van Kunst & varen 2017 is ‘heilige huisjes’. Net als de kunstenaars van De Stijl destijds, laten hedendaagse kunstenaars zien dat er nog heel wat heilige huisjes zijn die op de schop kunnen.
De voorbereiding voor "Kunst en Varen 2017" is in volle gang. Vanaf 29 april t/m 29 oktober kun je vanaf het water de kunst langs de kaden bekijken.

De Bierpullen druppelen binnen:) voor mijn object/ bijdrage aan de KunstVaarRoute Amersfoort voorjaar 2017. Met dank aan Waterlijn Rondvaarten Amersfoort, Katjuscha OtteHerman Dummer en Lidy Bartels van de Kringloopwinkel Zwaaikom Dank! (Ik kan nog veel meer bierpullen gebruiken:))mocht je nog wat hebben staan?) Inmiddels heb ik met hulp van de geweldige Kringloop Zwaaikom al 100-tallen prachtige glazen bierpullen verzameld! Dankjewel Kringloop!

De stalen mallen voor het versmelten van het glas worden nu gemaakt en volgende week gaat de oven aan met de eerste rondborstige proef-glazen.

Dit is de plek in de Amersfoortse grachten waar mijn werk voor de Waterlijk Kunst Vaar Route komt te hangen.
Ter hoogte van Het Sprenkel (ICI Paris in de stad) in de Langestraat hoek Zuidsingel waar je onderdoor vaart voordat je op de plek komt.

"Daar waar de liefde zichzelf schenkt zal je levenslustig worden als je het Liefdes-glas durft te heffen"
Wordt vervolgd...lees m'n vorige blog: "Kunst en Varen 2017
voor meer info: Kunst en Varen-Heilige Huisjes

Reageer op dit bericht